Politica de retur

1. Returnarea in primele 14 zile

Produsele achizitionate direct de pe site-ul www.octopus-vision.ro se pot returna conform art. 4, lit.b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, in cazul in care produsele nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii. Potrivit conditiilor interne, firma OCTOPUS VISION SRL ofera in acest sens un termen de 14 zile lucratoare.  Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Din motive administrative, clientul este rugat sa nu returneze produsele cu ramburs. Contravaloarea produselor comandate si returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur.

Procedura de returnare

1. Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail info@octopus-vision.ro. Cererea de retur o gasiti atasata pe www.octopus-vision.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. Produsele se vor returna in maxim 14 zile (calendaristice) de la primirea produsului.

2. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului.

3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul, printr-un curier rapid. Va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume / Firma
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar: OCTOPUS VISION SRL
Adresa: Targu Neamt, Bd. Stefan cel Mare nr.79 , Județ Neamt;
Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri(returnari repetate). Desi legea nu prevede acest lucru, vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice. Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta telefonic la 0752-188.155 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa info@octopus-vision.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut! Bine ai venit pe site'ul nostru !